Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hollywoodska herečka je v stave mozgovej SMRTI. Rodina sa pripravuje na najhoršie
Zdielať na

Hollywoodska herečka je v stave mozgovej SMRTI. Rodina sa pripravuje na najhoršie

Zdroj: youtube/screenshot Psycho

Po tom, čo autom havarovala do domu v Los Angeles a následne jej vozidlo explodovalo, bola americká herečka Anne Heche (53) v mimoriadne kritickom stave. Je v umelom spánku a posledné správy hovoria dokonca o tom, že zomrela - respektíve jej mozog. Mala by byť odpojená od prístrojov. Rodina chce darovať jej orgány. Sama herečka si to priala.

​Po celý čas od nehody je herečka v kritickom stave a v kóme. Má vážne pľúcne poranenia, ktoré si vyžadujú mechanickú ventiláciu. Rovnako má silné popáleniny. V súčasnej dobe leží v Grossman Burn Center. 

Ako píše Daily Mail, u herečky nastala mozgová smrť a mala by byť odpojená od prístrojov. Zatiaľ zostáva napojená, aby sa rozhodlo, či bude možné darovať jej orgány, ako si sama priala.

Pozrite si VIDEO:

Fanúšikov herečky šokovala nehoda, ktorú mala pred niekoľkými dňami. Autom vrazila do budovy, kde vypukol požiar. Najprv sa hovorilo o tom, že nehodu mohol spôsobiť alkohol, avšak skutočnosť bola oveľa vážnejšia.

Hollywoodska hviezda mala už v minulosti problémy s alkoholom. Niektorí svedkovia v deň nehody potvrdili, že sa správala veľmi zvláštne. Stretli sa s ňou krátkou pred nehodou a vyzerala, že je úplne mimo reality. Úlohu mali zohrávať drogy.

Súvisiace články