Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Uniklo DRSNÉ tajomstvo zo svadby Harryho. Meghan zostala poriadne ZAHANBENÁ!
Zdielať na

Uniklo DRSNÉ tajomstvo zo svadby Harryho. Meghan zostala poriadne ZAHANBENÁ!

Archívna reportáž

Hoci sú svoji už štyri roky, stále vyjdú na povrch informácie, ktoré dokážu šokovať. Reč je o Harrym a Meghan. Najnovšie vyšlo najavo tajomstvo z ich veľkolepej svadby.

​Princ s modrou krvou si zobral neurodzenú herečku z Ameriky 19. mája 2018. 

Ako sa najnovšie ukázalo, počas veľkopelého dňa sa objavili zvláštne chvíle, ktoré čo to naznačovali. Keď Meghan vystupovala z tmavého auta, chvíľu sa pred vystupovaním zdržala. 

Mohla za to nesmierne dlhá vlečka, ktorá sa jednoducho zasekla. A hoci stál pri aute človek, ktorý mal za úlohu Meghan dvere otvoriť, čo aj urobil, jeho úloha tým skončila a z auta jej nepomohol. 

Dôvod? Na to odpovedá kniha o slávnom páre s názvom Pomsta: Meghan, Harry a vojna Windsorovcov, ktorú napísal Tom Bower. Vojak to mal urobiť schválne a to kvôli udalostiam z predošlého dňa. 

Pozrite si archívnu reportáž:

​Deň pred svadbou mala byť Meghan drzá a hrubá. Rozhodol sa ju jednoducho vytrestať tým, že jej nepomohol. 

V najnovšej knihe sa hovorí aj o tom, že sa dvojica naďalej správa nevhodne. Naposledy sa objavili na Platinovom jubileu kráľovnej a mali si dať záležať na tom, aby dorazili skôr a promenádovali sa po katedrále, aby získali čo najlepšie zábery pre svoj dokument, ktorý má pod palcom Netflix. 

Súvisiace články

Najčítanejšie