Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brooklyn Beckham sa oženil do bohatšej rodiny
Zdielať na

Brooklyn Beckham sa oženil do bohatšej rodiny

Brooklyn Beckham (23) a Nicola Peltz (27) majú za sebou mimoriadne rušný víkend, kedy spečatili svoju lásku. Šaty nevesty, ktoré mala počas svojho veľkého dňa na sebe, boli ale pre verejnosť záhadou. Zverejnila ich samotná pani Beckhamová až v nedeľu prostredníctvom sociálnych sietí.

Zdá sa, že syn slávneho futbalistu podpísal pred svadbou predmanželskú zmluvu. Majetok Beckhamovcov je v hodnote približne 494 miliónov dolárov a oproti odhadovanému majetku otca nevesty je to veľmi nízka čiastka. Nicolin otec Nelson je finančník a jeho majetok má hodnotu 1,6 miliardy dolárov.

Sobáš sa začal presne o 18.00 hodine, keď sa k Brooklynovi pripojila jeho 27-ročná nevesta v rodinnom sídle Peltzových v Palm Beach na Floride. Pár sa zosobášil pod kvetinovým vencom chupa v tradičnom židovskom obrade na počesť židovského dedičstva Nicoly.

V súlade so zvykmi potom ženích pod pätou rozbil v obrúsku zabalený pohár po tom, čo mladomanželov zosobášil rabín. Po obrade nasledoval prvý bozk, ktorý podľa informácii MailOnline trval až šesť sekúnd.

Súvisiace články

Najčítanejšie