Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Turistovi sa pri bungee jumpingu pretrhlo lano
Zdielať na

VIDEO: Turistovi sa pri bungee jumpingu pretrhlo lano

Zdroj: Reprofoto/YouTube.com

39 / ročný turista mal šťastie v nešťastí. V Thajsku sa rozhodol vyskúšať adrenalínový bungee jumping. Osudným sa mu stalo lano, ktoré mal omotané okolo nôh. Kúsok nad hladinou sa pretrhlo. S početnými zraneniami skončil v nemocnici. Hrozivý pád turistu zachytili vo videu jeho kamaráti. Tí ho sami presvedčili, aby si zoskok na lane vyskúšal.

Pri skoku z desaťmetrovej veže utrpel Mike z Hongkongu početné zranenia. Na videu vidieť, ako muža strčia z plošiny a rúti sa strmhlav dolu. V zlomku sekundy sa všetko pokazí a lano sa pretrhne. Mike padá do vody a stráca vedomie. 

Následne je prevezený do nemocnice. "Dopadol som na ľavú stranu, zranenia sú vážne," uviedol po prebratí. Má nielen modriny, ale prišiel aj o značnú časť kože a naviac prekonal pľúcnu infekciu. Pravdepodobne ju spôsobilo to, že sa napil znečistenej vody po páde.

Zábavný park chce Mikeovi kompenzovať iba náklady za pohotovostnú ambulantnú službu a peniaze, ktoré za "zážitok" zaplatil. Prevádzkar atrakcie sa za incident ospravedlnil. Za 7 rokov prevádzky zábavného parku sa nič podobné nestalo a doplnil, že disponuje všetkými potrebnými licenciami.

"Odmietol som, je to výsmech, veď som mohol prísť o život...," uviedol turista, ktorý sa druhýkrát narodil. 

Pozrite si VIDEO, ktoré nie je určené pre maloletých a slabšie povahy:

Súvisiace články