Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladý Slovák našiel v Dubaji smrť
Zdielať na

Mladý Slovák našiel v Dubaji smrť

Zdroj: pexels.com

Mladý Slovák zomrel po páde z 27. poschodia luxusného hotela v Dubaji. Stalo sa tak ešte 12. marca. Prípad vyšetruje dubajská polícia. Informáciu Topkám potvrdilo ministerstvo zahraničných vecí. Nateraz nie je jasné, či z okna nešťastne vypadol alebo dobrovoľne vyskočil.

Ako píšu Topky, v jednom z najdrahších dubajských hotelov došlo k tragédii. Z 27. poschodia mal vyskočiť alebo vypadnúť mladý Slovák. Udalosť sa odohrala ešte 12. marca.

"MZVEZ SR môže na základe informácií Veľvyslanectva SR v Abú Dhabí potvrdiť úmrtie občana SR v Dubaji dňa 12.3.2023. Nakoľko dubajská polícia ešte stále prípad vyšetruje, nie je možné v súčasnosti poskytnúť ďalšie podrobnosti. Zastupiteľský úrad SR je v kontakte s dubajskou políciou a súčinný aj v prípade poskytovania konzulárnej asistencie," uviedol komunikačný odbor. 

Mrakodrapov je v Dubaji viac ako dosť. Slováci obľubujú túto dovolenkovú destináciu čoraz viac a viac. Je preto viac ako smutné, že na mieste, kde by sme si mali dopriať predovšetkým oddych a pohodu, sa stane takáto tragédia. 

Pozrite si archívnu reportáž zo Slovenska:

Súvisiace články